Ezt árulja el rólad, milyen pózban ülsz! :O

4:23 Mrs. Nassoló 0 Comments

A testünk sok mindent elárul rólunk. Sokszor nem is tudatosan, de jelzéseket küldünk magunkról. Az ilyen ösztönös cselekvések megmutathatják a karakterünket, félelmeinket, belső érzelmeinket, melyek általában rejtve maradnak a kíváncsi szemek elől. Ilyen például az a póz is, amiben ülsz, elárulja a személyiséged.


Hirdetés


Ön egy kreatív, elbűvölő ember, bár legbelül örök gyerek. Könnyen vált a tevékenységek között, de nehéz egy adott feladatra sokáig koncentrálnia. Hajlamos alábecsülni a problémákat, úgy érzi, azok majd maguktól megoldódnak. Ha ez nem történik meg, keres valami új feladatot, arra, ami nem megy, nem pazarol sok időt.

Hirdetés



Örök álmodozó, gazdag képzelő erővel. Az elméje tele van új ötletekkel, melyeket gyakran elismernek mások is. Nem tudja elviselni a rutinszerű élvetvitelt, szeret utazni, világot látni, új dolgokat kipróbálni. Könnyen hoz döntéseket, legyen az egy új frizura, munkahely, barátok, új lakhely. Soha nem vesztegeti az idejét.


Gondosan mérlegeli a lehetőségeit, mielőtt választ. Szereti ha minden jól alakul. Nagyon válogatós, ugyanakkor krónikusan szervezetlen. Beszélgetés közben könnyen elkalandozik. Más emberek szerint arrogáns, mert nem figyel rájuk, nem fogadja meg a tanácsaikat.


Nem szereti az érzelmeit kimutatni a nyilvánosság előtt, nyugtalan, amikor mások veszekednek, vagy épp csókolóznak Ön körül. Akkor tartja a csókokat és öleléseket igazinak, bensőségesnek, ha azokat mások nem látják. Nyitott, pedáns. Túl tartózkodónak tűnhet, de valójában nagyon érzelmes és mindent a lelkére vesz.


Soha nem siet előre, úgy érzi, minden meg fog történni, ha eljön az ideje. Makacs, kitartó, soha nem adja el addig amíg a kitűzött célt el nem éri. Sokat foglalkozik a külső megjelenésével, de ez nem növeli az önbizalmát. Nagyon érzékeny, nehezen fogadja el a kritikát.

Hirdetés


You Might Also Like

0 megjegyzés: