A gondozók azt mondták, csak egy kis bibi: kiderült, áramütés érte a kislányt a bölcsődében

8:11 Mrs. Nassoló 0 Comments



A magánbölcsődéből egy nap úgy került haza a 16 hónapos kislány, hogy "lett egy kis bibi" az ujján. Legalábbis a gondozónők ezt állították. Megnyugtatták az édesanyát, hogy a sebet fertőtlenítették és bekötötték. 

Hirdetés

Év eleje óta járt a budapesti magánbölcsődébe a kislány, a szülők 80.000 Ft-t fizettek a szolgáltatásokért. Otthon a kislány ujjáról a kötés levált, ekkor lettek figyelmesek, hogy a bibi súlyosabb, mint gondolták. Egy gennyes hólyag keletkezett az ujjacskán, ami nagyon csúnya volt.

Azonnal orvoshoz vitték, aki egyből égési sérülésre kezdett gyanakodni. A későbbi vizsgálatok ki is mutatták, hogy a kislány negyedfokú égési sérülést szenvedett, feltehetően áramütés következtében, ugyanis ki és bemeneti pontot is találtak az ujján. 

Meg kellett műteni, a felkarjáról leoperáltak egy kis bőrt, hogy azzal pótolják a sérült bőrszöveteket, ráadásul ideiglenes a sérült ujjat a tenyeréhez kellett varrni, hogy hogy a véráramlás beinduljon és ne kelljen amputálni. 

Azóta is folyamatos otthoni ápolásra szorul a sebe és rendszeresen kezelésekre kell járnia.

A szülők a bölcsődét szándékosan nem nevesítették, de utólag kiderült, hogy bölcsődei gondozásra nem volt engedélyük, az óvodaira. Feljelentést tettek. 

Hirdetés

You Might Also Like

0 megjegyzés: